miércoles, 9 de abril de 2014

RECEPTES TIPIQUES DELS PIRINEUS

PEUS DE PORC AMB BOLETS

INGREDIENTS:                            
  •  *      2  peus de porc
  •  *      400 grams de rovellons
  •  *      2 cebes mitjanes
  •  *      1 fulla de llorer                     
  •  *      2 grills d'all
  •  *      1 tomàquet madur
  •  *      1/2 got de vi
  •  *      sal i pebre negre
  •  *      julivert

  •  *  PER FER LA PICADA
  •  *      6 o 7 ametlles
  •      1 grill d'all
  •  *      1 mica pebre vermell


SOM-MI

Posar a bullir els peus tallats amb una cassola coberts d'aigua, afegir la ceba tallada per la meitat, un grill d'all, la fulla de llorer uns granets de pebre i una mica de sal. Coure a foc lent de 1 1/2 hora a 2 hores.

Picar l'altra ceba i fer un sofregit a foc lent. Quan agafi color afegir un grill d'all picat i el tomàquet pelat i tallat a trossets petits.

Quan tinguem el peus cuits i tous, trèiem els ossos mes grossos i afegim al sofregit, a continuació tirem el vi fins que s'evapori, ho reguem amb un cullerot del brou de bullir els peus i salpebrem.

A mitja cocció afegim la picada ( ametlles, 1/2 grill d'all i el pebre vermell) diluïda amb una mica del brou.

Mentrestant coem els rovellons a la planxa o amb una paella amb una mica d'oli i espolsat amb julivert picat.

Deixeu coure lentament uns 5 minuts i afegim els bolets, deixem coure 5 minuts més. Per tant de barrejar els sabors.

Servir calent.




No hay comentarios:

Publicar un comentario