PEUS
DE PORC AMB BOLETS
INGREDIENTS:
- 2 peus de porc
- 400 grams de rovellons
- 2 cebes mitjanes
- 1 fulla de llorer
- 2 grills d'all
- 1 tomàquet madur
- 1/2 got de vi
- sal i pebre negre
- julivert
- PER FER LA PICADA
- 6 o 7 ametlles
- 1 grill d'all
- 1 mica pebre vermell
SOM-MI
Posar a bullir els peus tallats amb una cassola
coberts d'aigua, afegir la ceba tallada per la meitat, un grill d'all, la fulla
de llorer uns granets de pebre i una mica de sal. Coure a foc lent de 1 1/2
hora a 2 hores.
Picar l'altra ceba i fer un sofregit a foc lent.
Quan agafi color afegir un grill d'all picat i el tomàquet pelat i tallat a
trossets petits.
Quan tinguem el peus cuits i tous, trèiem els
ossos mes grossos i afegim al sofregit, a continuació tirem el vi fins que
s'evapori, ho reguem amb un cullerot del brou de bullir els peus i salpebrem.
A mitja cocció afegim la picada ( ametlles, 1/2
grill d'all i el pebre vermell) diluïda amb una mica del brou.
Mentrestant coem els rovellons a la planxa o amb
una paella amb una mica d'oli i espolsat amb julivert picat.
Deixeu
coure lentament uns 5 minuts i afegim els bolets, deixem coure 5 minuts més. Per
tant de barrejar els sabors.
Servir calent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario